top of page

Matkakuvat kännykällä?

Parhaat ilmaiset sovellukset kuvan muokkaamiseen

Kuvien muokkaamiseen puhelimella löytyy myös hyviä ilmaisia sovelluksia. Tässä listattuna muutama toimistomme suosikki Android-käyttöjärjestelmää varten.

Snapseed

Snapseed on ilmaisten kuvanmuokkausohjelmien parhaimmistoa. Perustoiminnot kuten kuvan säädöt tai rajaaminen ovat helppokäyttöisiä. Sovellus tarjoaa myös useampia valmiita suodattimia, joiden avulla kuvista saa nopeasti muokattua julkaisukelpoisia.

Adobe Photoshop Express

Photoshopin ilmainen sovellusversio ei valitettavasti muistuta paljoakaan alkuperäistä esikuvaansa. Sovelluksesta löytyy kuitenkin muutamia ilmaisia käyttökelpoisia suodattamia, joilla kuvista voi nopeasti ja helposti tehdä paremman näköisiä.

Visage Lab

Visage Lab sovellus sopii matkaselfieiden ottajille. Sovellus saa naamaan näyttämään tasaisemman sävyiseltä ja valkaisee hampaat sen verran tehokkaasti, että Pepsodent-hymy on taattu. Kuviin voi myös lisätä suodattimia ja erilaisia taustoja. Sovellus on helppokäyttöinen ja hauskaa ajanvietettä kunhan jaksaa väistellä monia sovellukseen tulevia mainoksia.

bottom of page