top of page
MVDM4C1995_jpg.jpg

Etuja ja mahdollisuuksia nuorille Suomessa ja muualla Euroopassa

EUROOPPALAINEN NUORISOKORTTI

Eurooppalainen nuorisokortti on kaikille alle 30-vuotiaille nuorille suunnattu etukortti, jolla saat alennuksia ja etuja matkustamisesta, kulttuurista, palveluista ja tuotteista. Kortti tarjoaa lisäksi erilaisia väyliä vaikuttamiseen ja maksuttomia tai edullisia tapoja nähdä ja oppia uutta, sekä kansainvälistyä.

KORTIN TAUSTA

Suomessa korttia koordinoi voittoa tavoittelematon järjestö Suomen nuorisoyhteistyö – Allianssi ry. Kansainvälisellä tasolla kortista vastaa European Youth Card Association (EYCA). EYCA:sta ja eurooppalaisesta nuorisokorttijärjestelmästä löytyy lisätietoa EYCA:n nettisivuilta.

Eurooppalaista nuorisokorttijärjestelmää tukevat Euroopan unioni ja Euroopan neuvosto. Eurooppalaisen nuorisokortin tukena Suomessa on opetus- ja kulttuuriministeriö. Lisäksi monet nuorisojärjestöt ja kuntien nuorisotoimet ovat yhdistäneet kortin osaksi omaa jäsenkorttiaan.

YHDISTELMÄKORTTIMME

Eurooppalainen nuorisokortti kuuluu myös osaksi seuraavien yhteistyökumppanien jäsenkortteja. Saat siis jäsenkortilla toimijan omien etujen lisäksi Eurooppalaisen nuorisokortin edut. Yhdistelmäkortit tunnistaa kansainvälisestä EYC-logosta.

SUOMEN OPISKELIJA-ALLIANSSI - OSKU RY

OSKU on ammatillisten opiskelijoiden etu-, palvelu- ja ennen kaikkea harrastejärjestö. Opiskelijakortin Oskun kautta hankkivat saavat Eurooppalaisen nuorisokortin edut syksystä 2010 lähtien.

Oskulogonettiin.png
FSS logo nettiin.png

FINLANDS SVENSKA SKOLUNGDOMSFÖRBUND FSS RF

Fss on ruotsinkielisten koululaisten etujärjestö Suomessa. Jäsenillä on mahdollista valita myös yhdistelmäkortti, jolla saa kaikki Eurooppalaisen nuorisokortin edut.

MANNERHEIMIN LASTENSUOJELULIITTO

Mannerheimin lastensuojeluliiton päätehtävänä on edistää lasten, nuorten ja lapsiperheiden hyvinvointia. MLL: nuorisojäsenet saavat Eurooppalaisen nuorisokortin ilmaiseksi!

Untitled
kuuloliittonettiin.png

KUULOLIITTO

Kuuloliitto vaikuttaa, tiedottaa, tutkii, edustaa jäsenyhdistystensä jäseniä sekä tuottaa kulttuuri-, loma- ja virkistyspalveluja. Liitto tavoittelee esteetöntä ja saavutettavaa yhteiskuntaa. Kuuloliiton alle 30-vuotiaat jäsenet saavat Eurooppalaisen nuorisokortin automaattisesti jäsenkorttiinsa yhdistettynä.

VALMENNUSKESKUS

Valmennuskeskus tarjoaa valmennuskursseja korkeakoulujen pääsykokeisiin, sekä abikursseja. Valmennuskeskuksen alle 30-vuotiaat asiakkaat saavat Eurooppalaisen nuorisokortin ilmoittautuessaan kurssille.

Valmennuskeskus-Logo-RGB.jpg
Crowst nettiin.png

CROWST

Crowst on mobiilisovellus, jonka avulla voit vastata kyselyihin ansaiten euroja ja pisteitä mobiilitilillesi. Käytä sovellusta ladatessasi koodia CROWST100 ja saat Eurooppalaisen nuorisokortin lataajan etuna!

bottom of page