Allianssi-talo, Asemapäällikönkatu 1 Helsinki Finland 00520

©2017 by European Youth Card Finland - Eurooppalainen nuorisokortti. Proudly created with Wix.com

EDUNTARJOAJAKSI KORTILLE

Näy nuorten keskuudessa

Haluatko tavoittaa uusia asiakkaita nuorten kohderyhmässä? Eurooppalaisen nuorisokortin eduntarjoajana toimiminen avaa väylän selkeästi kohdennetun asiakasryhmän tavoittamiseen. Eduntarjoajana olet myös edistämässä nuorten yhdenvertaisuutta, liikkuvuutta ja aktiivista osallistumista, sekä tukemassa heikommassa asemassa olevia nuoria. Eduntarjoajanamme tuet yhdistelmäkorttikumppaniemme Mannerheimin Lastensuojeluliiton, Kuuloliiton, Suomen Opiskelija-Allianssi - OSKU ry:n, Finlands Svenska Skolungdomsförbund FSS:n sekä Seta ry:n toimintaa.

Eduntarjoajana toimiminen ei maksa mitään, mutta tarjoaa positiivista näkyvyyttä nuorten keskuudessa. Etuja markkinoidaan kaikissa nuorisokortin viestintäkanavissa - kotisivuilla, uutiskirjeessä, sosiaalisessa mediassa ja erilaisissa tapahtumissa. Edut ja eduntarjoajat löytyvät myös 36 korttimaan yhteisestä tietokannasta, sekä mobiilisovelluksesta. 

Eduntarjoajana voi toimia yritys, järjestö tai yhteisö, joka tuottaa tai myy nuorten käyttämiä palveluita tai tuotteita. Pääsääntöisesti alennuksen tulee olla vähintään 10 prosenttia tuotteen hinnasta. Etu voi olla prosentti- tai euromääräinen ja sen voimassaoloa on mahdollista rajata. Eduntarjoaja sitoutuu tarjoamaan myöntämänsä edun kaikille kortinhaltijoille. 

_47A1848.jpg